07 huhtikuuta 2014

Salamyhkyröitä ja miniä!

alkuperäinen julkaisuajankohta: sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Jo on tullut oltua kumman pitkä aika hiljaa blogin suhteen, tosin ei kyllä siitä syystä etteivätkö tikut olisi sauhunneet. Tälle ajankohdalle on vain osunut kumman monta salamyhkäistä projektia, villasukkaystävää ja kaveriporukan tilaamat sukat, joita ei saa julkaista ennenkö koko setti on valmis. Villasukkaystävän paketti on jo lähetetty, vaikka aikaa siihen oli helmikuun loppuun saakka, mutta koska suuntaan pitkästä aikaa riparinvetohommiin, en pääse postituspaikkoja liki enää tämän kuun aikana. Kuvaa en silti julkaise ennenkuin paketti on varmasti saavuttanut saajansa!

Kuitenkin; on tässä sellaistakin mitä uskaltaa, voi ja haluaa raportoida! Hullaannuin ihan totaalisesti minivillasukista, varmaan siellä samaisessa Voihan Villasukassa näin sellaisenkin ensikertaa.. Piti sitte koittaa, kun alkaa noita jämäkeriä taas olla ja iski näpertämisen kaipuu.. Yksi piti siis kokeilla, mutta nyt niitä on jo vino pino; eksyipä joukkoon siskolle tehty lapanenkin.


Käytetyt langat; 7 veljestä jättiraita (?), punasävyinen, 7 veljestä polkka, vihreäsävyinen, lapasessa 7 veljestä jättiraita, siniharmaavalkoinen - puikot 2,75, 4s/puikko. Viimeisen kuvan pariskunta on nallea jonka nimeä en tiedä, samasta kerästä ovat kumpainenkin. Selvitettyä sais vaan ei jaksa :D Lisäksi jonnekin laukun tai lattianpohjalle on päässyt hukkumaan Nalle Kukkaketo Päivänkakkarasta tehty minisukka. Nalleissa käytössä oli 2mm puikot, sama 4s/puikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti