01 kesäkuuta 2015

Vauvahössötystä ❤

Näin kesän lähestyessä jää taas pari työtoveria mammalomalle, ja ajattelin heitä pienesti muistaa perheenlisäyksen johdosta. Hieman salamyhkäisesti seläntakana taukotilassa tikutellen valmistui kumpaisellekin pieni vauvalahja.Ekana valmistui Murulle tyttövauvan johdosta tumppu + sukkasetti. Sekä tumpuissa että sukissa on vastakkaisissa reunoissa vastakkaisiin suuntiin kiertyvät minipalmikot (toinen tumppu täytetty keittiöpyyhkeellä jotta palmikko erottuisi paremmin, kaikissa samanmoinen). Lankana toimi fleecelanka Paula, joka on 60% akryyliä, 20% alpakkaa ja 20% villaa. Toiselle työtoverille, kutsutaan vaikka neiti E:ksi, lähti sukupuolineutraali setti teddystä. Tähän lisäksi virkkailin vihreän korin, jonne koko paketti saatiin sullottua. Lisäksi kyytiin nousi kasvonaamiopurkki ja skumppa, jotta tuore mamma saa sitten lepuutellakin jossain välissä. :) Työkaverilta tuli kyyttiin vielä koliikkia ehkäisevä tuttipullo, vaippoja ja babywipeseja, kun se ymmärtää noiden vauvatarpeiden päälle hieman paremmin. :)

Tästä paketista tuli sitten kuitenkin vähän suurempi kun sain työkaverin mukaan, neidillä on ollut melko raskas odotusaika joten ajattelimme hänen ansaitsevan tämän. :)

Tässä vielä kuva koko setistä esillä ja paketoituna (vaipat rullattiin "ruusuiksi"):
Tässä näkyy sit nuo korttiviritelmätkin, samalla tosin pari levyn kantta jotka askartelin tuttavalle. Pinkkihuppuinen vaunukortti meni Murulle, koska oli tyttö tiedossa. Toinen jää vielä arkistoon, kun marketistä löytyi kortti jossa oli lastenkasvatusohjeita pilkkeen kera. :) Ylläolevat kortit ja vihertäväpohjainen levynkansi on kasattu kartongista leikellyistä palloista ja paloista liimaamalla ne paperiin kiinni suoraan kiskomalla kontaktimuovi päälle. Haastavaa mutta ihan hauskaa. :)