28 kesäkuuta 2014

Paussilla

Hyi mikä hiljainen kausi. Osin johtuu siitä, että jotenkin onnistuin kadottamaan neuloosin - osin siitä, että sain työpaikan - osin siitä, että kamerani muistikortti halusi väenvängällä alustua ja siinä katosi viitisensataa kuvaa kuin tuhka tuuleen.

Ihan täysin toimetonna tässä ei silti oo tullu oltua. Pienenmoinen ompelunssa iski, ja tein siinä sitten suunnilleen putkeen uudet verhot olkkariin ja keittiöön, äitienpäivälahjoiksi kassit (ohje) sekä eräälle ystävälle ylläriä - siitä lisää myöhemmin. Lisäksi tulin kokeilleeksi kynsilakkakukkia, joihin idean sain täältä

Nähtävästi talteen jääneitä kuvia selaillessa myös mun karnevaalisäärystimet ja olohousut puuttuu täältä! Asia tulee korjata. Tässä siis näitä:


Keittiön verho, Marimekon Tulppaanikangasta - löytöjä palaosastolta Eurokankaasta :)
Kynsilakkakukkia, muutama niistä muutamasta kymmenestä.. :D
Kotiolohousut, isompi kuva tässä.
Lähikuvaa karnevaalisäärystimistä. ^^
Karnevaalisäärystimet - melkein polvimittaiset. Käytetty tasan puoli kerää lankaa per säärystin
Äitienpäiväksi pienet kassit äipälle ja mammalle. :) Toiseen sukelsi sisälle tossut ja toiseen käsivoide.
Onneksi neuloosi iski uudelleen ja pitkän tauon jälkeen haparoiden hapuilin pari ekaa silmukkaa ja jo taas mentiin olympiavauhtia - ehkei sentään. :) Kauan korissa puikoilla maannut pariton tikrusukka sai viimein itselleen kärjen ja parin. Vähän muutakin tässä jo tuli ehdittyä, mutta niistä lisää myöhemmin :)