06 tammikuuta 2015

Talven törröttäjiä

Jo ennen vuodenvaihdetta valmiiksi saatuja ja kuvausjonossa törröttäneitä tekeleitä oli melkoinen pino jo ennenkö sain aikaiseksi napsia todistusaineistot niistä. Tässä kuitenkin listattuna tiiviisti:

Virkattu kori. Pieni muistinvirkistysvirkkaus ennen joululahjaksi menneiden korien virkkaamista. Nyörisukista jäi ihan vähäsen vihertävää lankaa jäljelle ja tein niistä käsityösalkkuuni sit valmiiks kukkaset johonkin tulevaan työhön kiinnitettäväksi ja tähän ne sitten laitoin - yhden kummalekin puolelle.  Kuva vääristää taas mun kauniin limeni ihan väärän väriseksi. :DLuovuushaastelapaset. 

"Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle. Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin. Siis, käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta itsetehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2014 aikana henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?"

Eivät tosin ehtineet perille saakka saman vuoden aikana, kun ehdin päättelemistä alottaessani kadottaa toisen lapasen.. Sitten en vain saanut aikaiseksi lähtee postiin ja lähettää. :D Toivottavasti ovat pikkuhiljaa perillä ja lämmittävät pakkasilla!

Pieni katkera huomio tosin on, että oon tähän osallistunu nyt kolmatta vuotta putkeen, tehny ekana vuonna 5:lle tyypille käsin tehdyt lahjat, näitä viimevuotisia oli vaan yks ja tänne vuodelle nyt ei oo kun vasta yks kommentoinut enkä oo vielä koko projektia alottanukkaan. Yhteensä kuus työtä lähteny maailmalle ja oonkohan yhden vastakäsityön saanu takaisin, vaikka oon ainakin kahden tai kolmen tyypin haasteisiin kommentoinu ja sit on ollu näitä ettei viiti omalle seinälle laittaa mutta lupas tehdä vastalahjan. Vähän ollaan miinuksilla.. :D Syyttääkkö postia? Joka tapauksessa, eteenpäin..Muovipiirakat! Lankamaailmassa oli hellyyttävän nättiä Baby Marino-lankaa, akryylisellaista. Ihanan pehmoista kuitenkin. Pitää kokeilla itekki  miten kestää käyttöä, kun siitä on oltu niin montaa mieltä. Lattia vaikuttaa kuulemma kans paljon. Katotaan samalla miltä lämpöisyys tuntuu vai mennäänkö kombinaatiolla avaruussukat alle ja akryylit päälle. :) Ainakin ne on nätit jos ei muuta..Toisetkin muovisukat. Nämä on hieman pienemmät, jäävät siis odottamaan uutta kotia korin pohjalle. :) Väri on silti niin hirmu hempeä ja ihana! Koko on suunnilleen 37.Tulipa testattua kirjoneulettakin, ja koska puupää niin piti alottaa vaikeasta.. Tähän saakka kirjoneulekokeilut on päätyny purkuun tai pullosukaksi, joten tää oli suuri voitto. Ekan sukan kuvion valmistuttua olin lähes valmis purkamaan koko systeemin, mutta meni se runttaamalla väkisin jalkaan, joten eikun paria tekemään ja kyllä se kirjoneuleen taika sieltä hiljakseen selvis. Apua ei tullu vaikka sitä pyydettiin mutta kantapään kauttakin näköjään pääsee. :) Harjoitus tekee mestarin joten eiköhän jatketa kirjo-uraa! :) Ihan ne nallekarhuilta näyttää.. Sama kuvio on siis sukan varren kummassakin reunassa. Musta seiskaveikka oli kyllä taas ihan kamalaa tikuttavaa, hirmuisen karheaa. :/Jonkun marketin alekorissa tuli vastaan red heart reflectiveä ja testiin meni. Kuva ei oo hirveän edustava, piti yrittää saada riittävän hämärä että tuo heijastinsäie näkyis mutta riittävän valoisa että kamera jaksaa automaattitarkentaa.  Paremmin heijastuis, jos ois kunnon pimeä tie -testiolosuhteet. ^^ Kiva lisäheijastin silti. Tätä olis vielä mustana (?) toinen kerä, pitää kattoa mitä siitä keksii. :)