03 heinäkuuta 2015

KYH-koontia!

Korkea aika kuvailla näitä KYH-prokkiksia ja saada ihan esille saakka! 

Elikkä piirakkamallilla kesävillikset kuusisäikeisestä Regiasta, joka löytyi paikallisen lankapuodin alelaatikosta. Ei ihan samikset, mutta melkein. Ja vähän hukkuu malli langan värivaihteluun, mutta näyttää silti ihan kivalta. Päätukien päälliset autoon. Nämä on tehty neliskanttisiksi afrikankukiksi (7mm koukulla) ja sitten virkattu henkselit taa joilla ovat tukien päällä paikallaan. Etupenkkien tuet ovat keskenään samanlaiset, samoin takapenkkien lukuunottamatta keski-istuinta jonka tuessa on vihreä reunus.
Pääsiäisenä jämälankaideoissa oli pupubuumi. Huvitti kokeilla, mutten saanut aikaiseksi ennenkö näin jälkisesongissa. Tässä kuitenkin mun versioni pupusesta, Teddy-langasta. Niin, ja tässä kohtaahan kaveri oli vielä aivan hännätön.


Ja koska tässä on tulut katseltua Narutoa.. No, pupu sai myös ninja-pannan.

Lasten sukat, jotka otin mukaan ufona. Vähän poikaisemmat sukat välillä, mutta ihan perusperus sukkaa ei jaksanut tehdä.. 


Sitten vielä puuvillalangasta tikutellut sukat. Nämä lähtee matkaamaan halki maapallon, kunhan paketin muu sisältö on myös kasassa. Ainakin näin äkkiseltään tuntui ihan mukavilta jalassa. :)