26 elokuuta 2016

Kummilapset lämpimin varpain maailmalle

Meillä Lidlissä on kummit kullekin aloittavalle työntekijälle. Sain viimein keväällä ihka ensimmäiset kummilapseni lidliläisenä ja heihin on ollut aivan ihanaa tutustua! Valtavaksi harmikseni molemmat heistä siirtyvät syksystä muihin tehtäviin, mutta koska he ovat aivan huipputyyppejä niin työkavereina kuin ihmisinä ylipäätään, päätin heitä pienesti muistaa. 



7 Veljestä, mallina Piirakka. Kantapää tehty ristiinvahvistettuna. Neiti S on villasukkien suurkuluttaja, joten mikäs sen kivempi kuin ihan kesämalliset villasukat. 



Niin ikään 7 Veljestä, mallina Jules. Jatkoin mallikertaa kantalapun takaosuuden verran, kun se niin mukavasti siihen silmukkamäärältään mahtui. Herra M:n villasukkamausta (tai ylipäätään sukkamieltymyksistä) en tiedä yhtään, eikä koostakaan ollut aavistusta, joten valitsin mallin joka antaa anteeksi niin liikasenttejä kuin liian vähäisiäkin. 

Neiti S lähti toiseen kaupunkiin opintojen perässä ja Herra M oman alansa töihin lähipaikkakunnalle. Niinkin iloisia, ystävällisiä, hymyileväisiä ja yleisesti ottaen lämpimiä ihmisiä jää ilman muuta kaipaamaan. Koen heidän olleen ystäviä niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin. :) Halataan kun tavataan ja katse kohti suurta maailmaa ja onnellista tulevaisuutta!