07 huhtikuuta 2014

Koukussa!

alkuperäinen julkaisuajankohta: perjantai 21. maaliskuuta 2014

Nyt sekin sitten tapahtui... Jäin koukkuun. :( Kaverin innoittamana lähdin ontelokudeostoksille ja samainen ystävätär sitten opasti alkuun koukuttelun kanssa - tavoitteena kori. Alku aina hankala.. jumiuduin heti neljännellä kierroksella! Pieni konsultaatio ja tiukka ohjeen tuijotaminen lopulta auttoivat senkin kohdan yli ja nyt olis kori poikineen valmiina! Ehkä sitten joskus jokin seuraava kori alkaa olla kunnolla jämäkkä ja ehkä tulevaisuudessa saan suorat seinätkin noihin, hienoo olla pilkunviilaaja. Tässä ensimmäinen, isoin kori ja sen kaksi pikkusisarusta (taitteellinen oli toinen yritys ja jäljelle jääneestä pätkästä tuli tuo kolmas);

Lisäksi mietin jos koristelisin noita tai mahdollisesti tekisin sukkiin koristuksia jatkossa, opettelin youtube-videon avulla kukan virkkaamista (taikasanat olivat crochet flower for absolute beginners :DDD). Kukalla alotin ja sit kokeilin sydämiikin pari väkertää. Tässä tulos:

Sit tarvis enä päättää mihin noit alkaa laittaa kiinni. :D
Tulipas tuossa suoritettuu suursiivouskin, paljon kivempi taas olla kotosalla, kun on raikkaat matot ja pölyttömät kaapinpäälliset! (Oikeesti halusin vaan päästä käyttään mun nättei siivoushansikkaita ;) )


Ja sit viel hännille työlistan päivitystä;
* Sukat, LXX, perus raidoitettu (viimeistelyä vaille)
* Sukat, 41, palmikko reunassa (puikoilla - ei tuu polvimittaa :D)
* Baby-sukat, vauva
* Polkkapiirakat, 41
* Luovuusprojekti - sukat, lapaset tms
* Neulebokserit mallia kärsäkäs!
* Sukat, 42 (puikoilla)

(valmistuneet tilarit, kuva tässä ja tässä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti