29 joulukuuta 2014

Joulunmakuista hiiviskelyä!

Kerralla yksiin kansiin koko joulusato! Ovelasti ajastettuna, ettei lipsahda.. 

Tilauspipo kaverin tyttöystävän päätä lämmittämään. Parta on irrotettava, napeilla kiinni vain ja ruusun sijaintia voi myös mukailla mielensä mukaan, siinä kiinnityksenä suuri hakaneula. 
Partapipojen lisäksi naisväen paketteihin sukelteli muutama pari Teddylapasia. Huomasin, että kätisyys on hirveän helppo sekoittaa noissa karvateissa, joten kunkin kämmenselkään virkkasin simppelin rusetin ja kiinnitin sen keskiosaan made with love -killuttimen. 
Puoliennakkoonsovitusti lupasin siskolle jouluksi avaruussukat, joihin hän itse valitsi langat - malli ja työ jäi sitten lahjaksi ja ylläriksi. Valinnat osui neon oranssiin ja beigeen, Regia Activea siis. Huomasin, että linssin läpi tuo neoni näyttää erikoiselta, oikeasti väri on tasainen eikä vaihtele noin rajusti eri raidoissa. Ehkä se näkyy pimeällä paremmin, kun lahkeensuun varjossa heitti niin kirkkaaksi? Kuka tietää. :) Malli on omasta päästä, mutta ilmeisesti joku tuntee sen nimellä socks on a plane. :DParit lasten koon neuleetkin tuli tehtyä, jos varsinaisesti siihen kategoriaan mahtuvat. Tytölle Nalle Marjaretkeä Mustikan sävyssä ja veljelle lopusta kerästä varret ja tumman lilasta seiskaveikasta terät. Pojan sukat olisin ehkä saanut kiskottua omiinkin jalkoihini kuvattavaksi, mutta tulin toisiin aatoksiin sopivan kuusiaidan nähtyäni. :D
Lisäksi pukin konttiin sukelteli parit virkatut korit, kun sain aikaiseksi kudetta hankkia ja koukkuhulluus iski. Vihreä on limempi, mutta jostain syystä ei näytä yhtää oikealta kuvassa. :D

Viho viimeisenä kenties jouluksi meni saajalleen myös avaruusjämistä tehdyt lasten villasukat, näissä käytetty siis kaikki muut jämät paitsi neonoranssi. Työkaverin muksun jalkoja lämmittävät nykyisin, eivät joutuneet hautautumaan valmiiden töiden arkkuun. :)


Ihanaa joulunaikaa ja riemukasta alkavaa vuotta kaikille! :)