07 tammikuuta 2017

Mihin katosivat kuukaudet?

No johan, noin vain hujahti neljännesvuosi aivan vilistäen ohi silmien. 

Pahoittelen hiljaisuutta täällä blogin puolella, hiljaisempaa on ollut instassa ja eipä ihan tosielämässäkään erityisen vilkasta seuraelämää. Aika upposi pitkälti töihin, siis niihin mistä minulle päivätyönä maksetaan ja toki käsitöihin ja askarteluihinkin näin joulukauden alla. Lisänä kirsikkana kakussa joulukuu likipitäen kokonaan upposi aikaan perheen kanssa surullisen tapahtuman johdosta. Ollaan kuitenkin iloisia siitä, että saimme kolme viikkoa ja päivän ylimääräistä aikaa jutella, nauraa ja jakaa muistoja edesmenneen kanssa, vaikka sydän kävikin jo 1.12. pysähdyksissä. Nyt sitten etsitäänkin sopivaa mallia surutyösukiksi, joihin voi upottaa muistoja ja litroittain kyyneleitä. Ehdotuksia?

Käsitöiden suhteen melko vähän ajanjakson pituuteen nähden on tullut valmiiksi, mutta aina jotain. Monta työtä on käväissyt puikoilla ja jo kesältä oli valmiiksi rästissä pino valmistuneita töitä odottamassa blogijulkaisua. Hiljakseen kirien, en aivan kaikkea tähän yhteen uskalla työntää - päästäisiin liki päättymätöntä, eikä kaikesta taida edes olla kuvamateriaalia. Katsotaan mitä ihan ensinnä vastaan tulee!Nämä sai alkunsa innosta tehdä ja tarpeesta saada lankoja pois sekä toiselta kantilta ylipäätään villasukantarpeeseen. Tuli Pokemon -aiheisessa WhatsApp-ryhmässä puheeksi tämä mun pikku neuloosini ja siitä intoutuneena lupasinkin jollekulle tehdä sukat, ehtona se että käytän jo olemassaolevia lankoja jolloin otan maksuksi vain vähän tekijäistä. Koko komea 46 ja lankaa hupeni hienosti, kelpasivat saajalleen. Win-win!


Nämä korit oli itseasiassa osa edellistä käsityöhaastetta, mutta päättely jäi vähän pitkälle.. Valmiiksi tulivat kumminkin. Trikookuteessa jota käytin oli kyllä harmittavan paljon ja harmittavan rajuja paksuuseroja. No, kyllä ne käytössä muotoutuu sitten.. :)


Kesällä tuli aloitettua Pokemon Go. Siihen liittyen kesän mittaan askartelin t-paidasta tiimipaidan. Edustan siis Valoria, kuten kuvasta kertoo. Kyljissä palmikoinnit. :) Sabluunoiden leikkelyssä vierähti kyllä tovi... Kesää odotellessa että pääsee taas edustamaan. :)