08 huhtikuuta 2014

Muutto!

Työ ja tuska! Yli 30 merkintää siirretty ajoitettuina puolen tunnin välein Vuodatuksesta tänne. Tulipa sekin tehtyä. :D Surullistahan se on Vuodatuksesta luopua kaikkien näiden vuosien jälkeen, mutta no can do. Käytännöllisyyttä metsästäessä..

Muutto siis hoidettuna, nyt taas neuleiden pariin ja opettelemaan tämän Bloggerin kummallisuuksia! Sain afrikankukkakärpäsen pureman tuossa jonkin aikaa takaperin, ja niitä on tullut virkkailtua hirvittävää tahtia vaikka miten paljon.


Kukkia on nyt sitten jo paria värisorttia ja useissa eri vaiheissa. Ihan pienimmistä pienimmät jämäkeränpätkät virkkasin jo valmiiksi keskiosan muotoon ja sit kun sattuu ylimääräistä aikaa olemaan tai kädet jostain syystä vapaana niin tulee virkkailtua eteenpäin vaihe vaiheelta. Ehkä vielä tulee päivä jolloin saan tehdyksi viltin tai vaikka happypotamuksen?

Afrikankukkien lisäksi hiljattain on työn alla ollut tottakai muutakin. Alunperin polvipituisiksi palmikkosukiksi suunnittelemani tiikeriraitainen lanka sai kantapään paikkeilla purkutuomion, yritin sitä jo broken seeds-mallinkiin mutten ollut tyytyväinen. Saapa nähdä millaisena se tuolta puikoilta sitten lopulta tipahtaakaan. :) Tein myös tilauksesta kalastajanhanskat sormihupuilla 7veikasta, värimaailmaa murkku-mehujää! Tässä siitä parit kuvat: Lähtivät postissa pipon kera samaan paikkaan, saa nähdä mitä saaja niistä pitää :) 

Samaan kasaan mahtuu myös ensimmäinen juustokakkukokeilu! Testasin saisinko sellaista aikaiseksi, avainsanana googlesta ohjetta hakiessa oli helppo. Tätä ohjetta soveltaen suoritin juustokakkutestin ja hyvin onnistui - vähän piti kiilteen kanssa päästä jo säätämään omiaan ja kokeilemaan miten hyytelösokerilla tehty kiille eri väreissä sekoittuu. Viikonlopuksi sitten pari kokeilua lisää, saas nähdä miten sujuu! :)

Todistusaineistot vielä: 

Lämmin kiille painoi alle jätetyt limeviipaleet juusto-osaan. :)