12 lokakuuta 2015

Pinterest-haaste #1

Pinterest-haaste on lähtenyt kivastikäyntiin, mutta tässä julkaisupuolessa vaan tahtoo olla vähän tervaista menoa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? :D 

Ensimmäinen haasteen tehtävä oli uusi tekniikka. Pohdiskelin tähän Kinuskikissalta bongattua suolaista keikauskakkua ja sehän sitten toteutuikin. Yritin myös koristeeksi väkertää niin ikään Kinuskikissan ohjeella tomaattiruusua, mutta lopputulos ei ollut ihan sitä mitä haettiin. Ihan ok kumminkin. :)

Tein kuitenkin pienen muutoksen ohjeeseen puhtaasti omien makumieltymysteni vuoksi - lopputulos oli joka tapauksessa aivan yhtä toimiva kuin alkuperäinenkin. Korvasin ohjeen kevytmajoneesin ranskankermalla. 



Arjen gourmet

On se kamalaa, kun iskee inspis tehdä kakkua, vaikka ei juuri silloin satu synttäreitä olemaan käsillä lähipiirissä. Niimpä tein kakun ihan vaan kakun tekemisen ilosta! Tämä syntyi siis jo aiemmin, hieman kun laahaa perässä nämä päivitykset. :)



Ihan tuikitavallinen mansikka-banaanitäytteinen kakku, jossa mukana suklaan sävyjä. Tämänkesäiset mansikat pääsivät oikeuksiinsa tässä tuotoksessa, mutta olisi ehkä ollut syytä ottaa huomioon mansikkasoseen kostuttava vaikutus.. No, eipähän ainakaan pölissyt kurkussa. :)

Muutama tilaustyökin tuli tässä pykättyä jonkin aikaa takaperin, tässä niistä kuvatodisteet: 



Tossukat, eli lyhytvartiset perussukat, joissa on Reaversen neulottu pohja lisäämässä lämpöä ja tukevuutta. Pohjassa lisäksi vielä jarruviivat (sock stop), jottei 80v lahjan saaja pääsisi kovin hurjastelemaan.

Lisäksi sain tilauksen kahdesta "ninjatossuparista", eli Nemiran nurkan nyörisukista. Toisen parin väriksi valikoitui vaalea violetti ja toiset saivat oranssin olemuksen. :)