18 huhtikuuta 2016

Lahjahumua

Vaikka täällä blogin puolella on hiljaista, ei puikot kumminkaan ole tyhjänä lojuneet. Vähän on töiden kanssa pitänyt kiirettä ja harrastus jäänyt vähemmälle, muttei suinkaan kokonaan pois. Huhtikuun alkuun koitin tikuttaa valmiiksi paria tilaussukkaa ja lisäksi ommella päiväpeitettä, tosin ihan ei kaikki (no ne toiset sukat oikeastaan) ollu valmiina ajoissa. Tässä kuitenkin vilkaisu tuotoksiin:


Nämä meni anopille tilauksesta. Lankana Novita Niitty ja malli Piirakka. Kumpikin sukka alettu omalta kerältä ja aika mätsäävät tuli. 


Tässä sitten ne toiset murheenkryynit. Näissä oli hommaa. Kuvassa etupuolella toisessa sukassa Frozenin Elsa, toisessa Anna. Kuvat on Facen Voihan villasukka -ryhmän tiedostoista. Takapuolen kuvion suunnittelin itse. Alhaalla lukee Frozen. :)


Resori on valepalmikkoa, nilkassa venäläinen kukkaraita (flowers in a row) ja kantapää on ristiinvahvistettu. Lankana palvelee seitsemän veljestä. Nämä kappaleet oli myös mukana mun JyJyhaasteessa! Paino pitännee tarkistaa myöhemmin ku neidillä oli kiire saada jalkaan :)