28 marraskuuta 2015

Haaveilusta toimintaan: logo!

Kauan mä sitä oonkin miettiny. Ois kiva, jos ois joku selkeä logo, josta mut tunnistaisi.. Vaikken nyt mikään iso tekijä olekaan. :D Semmonen, minkä vois lätkäistä valmiisiin töihin ja lahjakortteihin, joita perheelle ja kavereille juhlien kunniaksi jakelen. 

Se olis hirveän kiva, kun oon niin kauan (ihme) malttanu saman nimen alla, saman blogin pyörteissä pysyä. Se on harvinaista, ennen Ruttumuaria oli varmaan kymmenen muuta, jotka tuli ja oli ja meni kuukausissa. Tässähän nyt ei oo hirveesti muuttunu muu kuin aktiivisuus ja palveluntarjoaja. Aikaisemmin blogi sijaitsi vuodatuksessa, mutta sittemmin 2014 siirsin sen tänne bloggeriin. 

Kun nyt historiaa aloin kaivella, tiivistän luvuiksi ja päivämääriksi, etten jaarittele turhan pitkään sivuseikoista:
- Eka ruttumuari -blogin alainen julkaisu: 5.10.2011 osoitteella ruttumuari.vuodatus.net.
- Merkintöjä muuton aikana 30, jotka kaikki siirsin tänne bloggeriin. 
- Muutto tapahtui 6-8.4.2014
- Tässä vaiheessa julkaistuja postauksia 90 tämä postaus mukaanluettuna

Kaikkiaan siis jo viidettä vuotta jaksan samaa nimeä kantaa. Nimimerkki on eri, toisaalla enemmän vakiintunut, mutta tämä on se joka jää helpommin mieleen ja aiheuttaa enemmän kummastusta. Ruttumuari on se pohjalaanen versio, maailmalla oon sit suosista Minnnie vaan kun ei tuo murreärinä oikein passaa ulkolaasen suuhun. :D 

Kuitenkin, jos siihen pointtii jo hiljakseen: Tässä se on!


Ainakin sen ensimmäinen versio. Halusin saada näkyville korin, lankakeriä, puikot. Ja jotain, mikä Ruttikseen viittais. Paintilla en saanu aikaseksi riittävän hyvää pintakuviota, jotta oisin saanu korin näyttämään virkatulta ja kerät keriltä munien sijaan, mutta.. Ehkä jatkan suosista vaan etsimistä, jos jostain tulisi vastaan se tyyppi, joka tämän haluaa mulle "puhtaaksi" piirtää. 

Sitä odotellessa porkkanalaatikkoa iltapalaksi ja puikot käteen ja katse kohti The Walking Deadia!