06 joulukuuta 2017

Hiljaisuuden syy

Meiän häät <3

Tiivistetysti; Juhlimme häitämme teemaväreinä vihreä (minun lempiväri) ja pinkki (miehen lempiväri). Lähdimme hyvin omannäköisellä ja pienimuotoisella toteutuksella. Tuolihuput olivat vuokralla, muuten aikalailla kaikki oli itsetehtyä ja -hankittua. Sisko (joka toimi myös toisena kaasona) toteutti myös taiteellista puoltaan askartelemalla pöytiin paperiruusuja, upeat drinkkilistat (4kpl, kaksi pinkkiä ja kaksi vihreää) ja asettelemalla muistopöydän edesmenneiden rakkaiden isovanhempieni muistoksi. 

Monessa kohtaa luovuus kukki, tuikkukippojen virkaa toimitti Creme Brulee -kipot, joita kaapissa oli jo valmiiksi. Photobooth-kamppeet on itse askarreltuja, keppeinä grillivartaat. Jälkeenpäin totesimme, että tekstit olisi kaikkiin saanut kirjoittaa melko paksulla mustalla tussilla että olisivat erottuneet paremmin. Paikkakyltteinä toimii puiset pyykkipojat, jotka on vakautettu pysymään paremmin pystyssä hammastikun avulla (saattoivat olla cocktailtikkujakin). 

Juhlatilamme oli Prohocin sauna (Alvar Congress Center) Strömberg Parkilla Vaasassa, Aadomus sitä vuokraa. Entinen konepajakoulu, johon on siirretty Birra-pubi ja rakennettu ylipäätään hienot edustustilat. Ruokailimme eräässä luokkahuoneessa, jonka taululle sisko rustasi Arto Juurakon runon ja piirteli rakkaudentäyteisiä kuvia. Kuulimme jälkikäteen, ettei paikassa ole aiemmin häitä järjestetty, mutta pienille (n.40 hlö) toimi oikein hienosti! Aulatilaan järjestimme "kirkkosalin" vihkimistä varten ja illanvietto siirtyi sujuvasti Birran ja saunan puolelle myöhemmin illalla. 

Hääpuku oli oikea löytö, Wishistä tilattu. Kiinakokojen suhteen olin hieman varovainen ja valitsin pykälää suuremman, mutta se ei olisi ollut tarpeen. Onneksi mielummin niin päin ja pienennytin puvun paikallisessa ompelimossa, Willa Wasassa. Loppujen lopuksikin puvun kokonaishinta jäi alle 150€. Kannatti! Pinkki-vihreän koristeen ompelin nauhoista ja sydämen muotoisesta kirkkaasta "timanttinapista" edeltävänä iltana, koska valkoinen yksistään tuntui vähän vaisulta. Yksityiskohta toimi mielestäni oikein kivasti!

Rahaa hommaan upposi lopulta yli pienen budjettimme, mutta ilta oli kaikin puolin onnistunut. Kannatti kokeilla epätavanomaista paikkaa, joka tuntui omalta. :)