17 elokuuta 2015

Paracordien pauloissa

Nyt saa hiljaiselo tulla päätökseen. Iso pino pitkin (alku)kesää valmistuneita töitä odottaa esillepääsyä, toinen mokoma taltiomista. Tänään sain itseäni sen verran niskasta kiinni, että toimitin yhden valmiin tuotoksen ostajalleen ja kuvasin samalla. :)

Aloitetaan paracordhommista! Valmistumisjärjestys on varmasti ollut kovinkin erilainen kuin muutaman seuraavan julkaisun käsitöiden näytilletulojärjestys. :D Koitan koota edes melkein fiksuiksi kokonaisuuksiksi..

Bongasin paracordilla askartelijoita myymässä vetoketjun vetimiä facehuutiksessa. Homma näytti youtuben selailun jälkeen aina vain mielenkiintoisemmalta ja BIltemaankin oli ilmestynyt paracordista punottuja selviytymisrannekkeita. Matskut tilaukseen ja opettelemaan!


Vetoketjun vetimiä fribabägeihin!


Oma vanha koulureppu piti myös päivittää. Vanhat vetimet veteli aivan viimeisiään, purkautui ja oli muutenkin rumat. Aloin sitten nyrkitellä ja nyt kaikissa vetskareissa killuu apinannyrkit. :)


Sit tää tuorein kuvaus - halusin kokeilla tehdä koiran kaulapantaa. Tuommonen siitä tuli. :) Työkaverin koiravauvalle meni. Pannassa on tuossa kaulan alla tuommonen nimikotelo, johon saa koissun nimen ja omistajan yhteystiedot. Alle vielä kuva pannan kiinnityksestä: