01 lokakuuta 2014

Rakkautta ensi kenkäyksellä!

Ehkä vuosi tai puolikas sitten näin jossain läpinäkyvät kumpparit ja ajattelin et onpa hauska idea, tuommoset mäki tahtoisin. Asia jäi kuitenkin sikseen, kunnes eräässä villissä villisryhmässä (Voihan villasukka, olikohan ehkä?) joku tuli sellaisista maininneeksi. Tilasin sitten itsellenikin, ja voi taivas ne on ihanat!
Aluksi vähän harmittelin et missaan sateet, kun arvioitu saapumispäivämäärä oli 3.10-23.10. Tänään sitten ovikello soi hieman ennen yhtätoista ja oven takana seisoi mies paketti kourassa. Jeeee! Saapuivat odotettua nopeammin, mahtavaa. :) Heti tuli hinku lähteä kuvaamaan uusia kenkuleita. Mukana oli myös toiset narut, saa siis kumpparista joko arkisen tai hieman juhlavamman. :)
Alrisco oli firman nimi, sieltä siis tilasin ebayn kautta. Koko oli tosiaan melkolailla pieni, käytän kokoa 39-41 riippuen kengästä ja tilaamani koon 10 kengät oli melkolailla justit. Olis voinu olla puolikkaan koon suuremmatkin, mut eipä siel isompia ollu - joten jos tilaa tuolta niin kannattaa ottaa vähän yläkanttiin koon puoleen. :)

Tämmösiä siis monensorttisia löydettävissä kun heittää googleen vaikkapa 'transparent rain boots'. :)