05 elokuuta 2014

Laihikselle lankakorin kanssa?

Neuloosi vs. Purkoosi -blogissa törmäsin jälleen ties monettako kertaa lankalaihisprojektiin. Projektin alottamista omalta osalta on tullut vaan lykättyä lykkäämisen perään, kun epäilen että se ei kuitenkaan pidä (voi kauhistus kun pääsee jonnekkin kivaan lankakauppaan..). Näköjään se ei kaikilla muillakaan mene aina ihan suunnitelmien mukaan, joten rohkaistuneena lähdin sitten punnitsemaan lankojani..

Tulos:
7 Veljestä: 2 158g (joista 423g jämäpalloja...)
Nalle: 768g
Muut (mm. hile, säde, isoveli): 2 769g

Yhteensä siis 5 695g lankaa. Hui. :D Parempi alkaa siis pistellä puikkoja viuhumaan?

Sit jos vielä lähtis itse mukaan laihikselle lankakorin kanssa, ollaan sitten yhdessä kauniita ja hoikkia joskus vuosien päästä. :D

Mutta joo, on mulla kuviakin postattavaksi. Lykkäsin kameraan tyhjäksi luulemani muistikortin, mutta sieltä paljastuikin lähes 200 unohdettua kuvaa. :D Mukana oli myös käsitöitä, suurin osa aikaisemmin tiensä blogiin löytäneitä, mutta näitä en muista koskaan postanneeni:


Lähteneet vaihtarille joskus vuosia sitten mukaan kotimaahan muistoksi vaihtoajasta Suomessa. :)

Lisäksi tuossa hetki sitten jumituin pahasti virkkuukoukkuun, ja tuloksena oli liuta ruusuja (unohdinpa heittää mustan ruusun ja pari kasaamista vaille olevaa alkua tähän kuvaan..)

Keltasävyiset on nalle kukkaketoa, sävy päivänkakkara. Pinkit on ihan tavallista pinkkiä seiskaveikkaa ja keskimmäinen punainen ruusu on aloitettu seiskaveikan punaisella jättiraidalla, mutta koska se loppui kesken niin otin sitten jatkopalaa tavallisesta punaisesta veljeksestä. Yhden ruusuista olin tässä vaiheessa kiinnittänyt jo työhön - siitä seuraavaksi.


Tässä kiinnitys näkyvillä, kokonaisuus on seuraavan lainen:Eli oli tarve saada jotain pehmeää puhelimen ja maailman väliin, mutta en saanut aikaiseksi tilata kuoria jotenka päädyin tällaiseen ratkaisuun. Ainakin toistaiseksi on pysynyt luuri ehjänä ja naarmuttomana, vaikka onkin matkustanut toisinaan avaintenkin kanssa saman kassin pohjalla.. Nepparikiinnitys, lanka seiskaveikkaa sekä ruusussa että pussukassa.