09 tammikuuta 2015

Tikutteluntäyteinen tammikuu, osa 1

.. Se ainakin on suuri suunnitelma. Tässä vaiheessa ei oo tainnu kulua päivääkään ilman tikkuja, yhdet tilarit oli puikoilla ja jämäprojekteja siinä ohella varsinaista seuraavaa suurempaa innostusta odotellessa. 

Muovisukkien jämistä tein varret ja niin tuli pienet lasten sukat. Laatikko saa niellä ne toistaiseksi, mutta eiköhän jossain vaiheessa niillekin koti löydy.

Varret siis Cewecin Baby Marinoa ja lavat tavallista valkoista seiskaveikkaa."Kauhutilarit". Karhukirjoneule, kokeilinhan tämän jo mutta oon niin hirveän kriittinen lopputuloksen suhteen.. Jokainen näkyviin vilahtava sidonta sattuu silmiin, mutta kyllä nää lopulta ihan hyvät tuli. Käytin mustan seiskaveikan sijasta mustaa Jannea, joka on saman paksuista mutta huomattavasti pehmeämpää. Paljon kivempaa tikuteltavaa. :) Keltainen ja punainen on seiskaveikkaa, kun nuo vaaleammat veljekset ei ole niin karheita kuin tummat sisaruksensa. :D

Kokeilin myös höyryttää, tasotti lopputulosta hieman mutta loput silmukat saavat sitten asettua käytössä. :) 


Tuolla kun lojuu myös noita pikkukeriä seiskaveikkaa ja nallea, ajattelin laittaa nekin hyötykäyttöön. Nappasin pari pikkukerää nallejämiä ja tein varren valmiiksi. Lapaa varten tarttee sitten jo lisää lankaa, olkoot se sitten punaista, keltaista, oranssia tai turkoosia, miten tuleva saaja ne haluaakaan. Onpa osa työstä jo valmiina, kun on varret olemassa. :)