13 tammikuuta 2017

Kirintää, osa 3/3: Kaikkea kivaa


Pommeja, niitä ihania rentouttavia tuoksujysäyksiä joiden jäljiltä jää kintutkin kivan pehmeiksi! Kylpypommit eivät ole mitään hirmuisen "uutta", mutta edellisen kerran kun kotosalla näitä tein niin jaon massan kahteen ennen maustamista ja kokeilin puolikkaaseen määrään kardemummaa ja mandariinia. Nyt sitten jouluksi tein samalla yhdistelmällä paljon lisääkin, mutta hieman myös tavallisia piparminttu-rosmariineja. Koe-erä kardemummalla ei edes päässyt kavereille testaukseen saakka (toinen Lidl-kummilapsistani taisi saada jonkin verran). Joulupakettien mukana meni maailmalle suurin osa, hieman toki tarvitsi jättää omaankin käyttöö.. ;D




Tämä setti valmistui jo ajat sitten, mutta ei vaan päässyt kameran ääreen. JyJyyn tämäkin tuli tehtyä. Pääsinpäs käyttämään irtopäätänikin tätäkuvatessa, jes!



Sudenkorento. Se heijastaa, sen saa kiinni mihin tahansa jossa on jokin lenkki. Kuva ei ole järin nätti, mutta otin tämän alunperin näyttääkseni työkaverille kuinka käy kun laittaa vähän valoa. :) Näitä tulikin tehtailtua ripakopallinen ja työkaverit sai joulumuistamisena tänä vuonna tällaiset!



Nämä pienet hymynaamaiset lähtivät työkaverin pojille joululahjaksi - tosin viimeaikaisten tapahtumien vuoksi päättely ja ompelu venähti hivenen. Kyseessä ovat siis lapaset, lankana seiskaveikkaa. Malli on sovellettu ja sävelletty kuvien pohjalta, mutta aika samasta muotistahan nuo liki kaikki on. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti