17 huhtikuuta 2016

Uutta ja unohtunutta

Innostuin ennen joulua kokeilemaan DIY-kosmetiikkaa. Silloin taiteilin jalkakylpysuolaa joulupaketteihin meneväksi ja nyt sitten löysin itseni ihmettelemästä jos ja vaikka mitä muita DIY-juttuja. Lopulta päädyin hankkimaan tarvikkeet kuorintavoiteeseen ja kylpypommeihin ja näistä jo pommit toteutinkin (tokasta satsista haaveilen). Muutin hieman alkuperäistä ohjetta ja käytin lisänä hieman myös pelkkää lakritsiteetä.



Näissä muotteina käytin silikonista delffiinijääpalamuottia, mutta se oli kovin pehmoinen joten joistakin delfiineistä tuli hieman ylipainoisia (langon tulkinta: ne on raskaana). Delffiinimuottien loputtua aivan liian lyhyeen piti heittäyttyä luovaksi - mihis loppu massa sitten? Äkkäsin pinon yllätysmunien keltaisia kuoria, joissa itse yllätyslelu on ja niihin sitten loput. Ainoa ongelma oli sitten aamulla, kun eivätpä kansiin painellut palat irronneetkaan nätisti, vaan kuoret oli pakko leikata auki. Minä, aamu ja sakset = takuuvarmaa verenvuodatusta. No, tulipa tehtyä, ja selvisin jopa vain kolmella vekillä! :D




Tällainenkin tuli askarreltua, itseasiassa jo tuossa marraskuulla. Ei vaan tahtonu löytää tietään kameran eteen. Toimitti virkaa teema-asuna The Walking Dead -aiheisilla synttäreillä. Zombeja ja selviytyjiä. Mikä oiva syy askarrella virttyneistä vanhoista topeista asu! Kätösten kuvat on tehty kangasväreillä mallinukkea halaillen ja lääppien, sitten silitetty kiinni. Tämä veri kestää pesunkin! Tässä vielä kuva takapuolelta:



Näiden kaveriksi piti tulla housut, mutta ne ei koskaan ehtineet valmiiksi saakka. Tuossa ne itseasiassa edelleen retkottaa rekillä, enää kun ei oikein ole edes mitään syytä tehdä niitä loppuun. Vajaamittaiset, joten ehkä kokeilen hakea uutta innostusta kesää kohden sitten. :) Niistä vielä tähän väliin kuva:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti