24 joulukuuta 2015

DIY joululahjoja, osa 3

Lopulta esiin vielä paketteihin sukeltaneet yksilöt - ne, jotka eivät ennen aattoiltaa paljastu. 



Piirakkasukat kokoa lapsi. Eivät varsinaisesti yllätys, kun neiti mallaili sukkia itselleen jo siinä vaiheessa kun niitä syksyllä tikkusin. Jouluna kuitenkin ne käyttöönsä saa. Kaverin tyttärelle siis.



Äipälle ja iskälle, lähinnä äipälle koska kuosi - uudet tyynynpäälliset (ja tyynyt) uuteen tupaan. Helmikuulla muutto, mutta kai sitä voi jo alkaa fiilistellä vähän etukäteen, eiksje?

Sit vähän tilaustöitä:



Äidille ja tyttärelle samanmoiset palmikkosukat. Tehty ilman mallia päästä kehitellen. Reunoilla 4-silmukkaiset palmikot eri suuntiin kiertäen ja keskellä palmikko kolmella, äidin sukissa 9 silmukan levyisenä ja tyttären sukissa 6s levyisenä. 



Lapaset, vinoin hymyin. Eipä vaan oo vieläkään tuo virkkaaminen mun juttu. :D Tulipa kokeiltua ^^



Tähän päätteeksi vähän erilaista itsetehtyä - oikeastaan vain itse kasattua. Pojille metsäilyyn pieni setti evästä, kaikki ahdettuna lidlin päärynänektarimehun pahvilaatikkoon.
Sisältö ulkomuistista, en jaksanu enää kerran onnistunutta tetristaidonnäytettä purkaa selvittääkseni tarkkaa sisätöä. Uskoisin, että tässä on kaikki: 2x pasta carbonara, Beef Jerky 3x: Original, Peppered ja Teriyaki 25g pussit, Halva täytelakupussi, Matador mix, Bellonan halpis buenoja, 8 patukan paketti Crownfieldin myslipatukoita, 12 x 0,33l olut, 4 x sportyfeel juoma - neljä eri makua, Enkelikonvehteja, 2 purkkia tonnikalaa ja iso ananassäilykepurkki. 


Vähän se pullottaa mutta eiköhän se herroja miellytä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti