16 marraskuuta 2015

The dead. Walking.

Tämän vuoden synttäriteema oli The Walking Dead - zombit ja selviytyjät. Tällä kertaa juhlittiin kumpaakin herraa kerralla, 26 & 30v!



Keep calm and walk like a zombie -kakku. Kiireessä turvauduin valmispohjaan, jonka kostutin vadelma-mustikka juissilla. Täytteenä on banaanisosetta sekä kuningatarpilttiä - pilttiä hillon sijaan siksi, ettei kakku heitä överimakeaksi. Vaaleanpunainen vaahto reunalla ja kakun sisälläkin oli kermavaahtoa + kuningatarrahkaa. Sen lisäksi päälliseen ja reunoille tuli hieman suklaavaahtoa, kermavaahtoa kaakaolla käytännössä. Päällinen on leivontakaakaota tomutettuna kakun päälle ja teksti on pikeeristä. 



Unelmatorttua, päällä pikeerikirjaimia.



Varastotilan oven väliin tuli virkattua sormet ja TWD:stä tuttu teksti.



Nakkisormia. Kyntenä mantelilastu. Ei maistunu kaikille, kuulemma ulkonäöstään johtuen.. :D


Tarjottavia. Leipäastia, Darylin zombiekorvanauhan hengessä korvan muotoisia pipareita, karkkia ja hampaita kynttilän ympärillä.



Booli. Tummaa rommia, Bolls blueta, appelsiinimehua ja spriteä. Lisänä killuu silmiä, karambolaviipaleita ja kumihanskaan jäädytetty käsi. Reunalla verigreippiä.



Lähikuvaa vielä leipäastian keskellä olleesta kinkkutahnasta. Tahna oli samaa mitä yleensä kinkkuvoileipäkakun väliin laitan - kermaviiliä, aurinkokuivattu tomaatti creme bonjouria ja kinkkusilppua. Päällä tomaattiruusu ja persiljaa (sopi muuten tohon tosi hyvin tuo persilja!). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti