08 elokuuta 2014

Värihaaste 1/6 ja 2/6 - punaista ja violettia sekä sinistä ja turkoosia

KnitCrochenatorin blogissa on meneillään värihaaste. Törmäsin siihen lukemassani Neuloosi vs. Purkoosi-blogissa ja päätin lähteä mukaan. Langat tuli jo kertaalleen repäistyä korista punnitusta varten lajeittain, joten tämä oli sitten melko luonnollinen jatke. :) Oli ihan kiva nähdä kuinka montaa sävyä sitä kutakin väriä oikeastaan löytyykään ja ehkä nyt alkaa löytyä niitä seuraavia neulottaviakin, kun on kartoitettu mitä korista löytyy. 

Ohjeistus kunkin päivän väriteemasta on seuraava:
1. päivä: punaiset/violetit sävyt (muut omasta mielestäsi tähän kategoriaan sopivat)
2. päivä: siniset/turkoosit sävyt (muut omasta mielestäsi tähän kategoriaan sopivat)
3. päivä: vihreät sävyt (muut omasta mielestäsi tähän kategoriaan sopivat)
4. päivä: musta/valkoiset sävyt (muut omasta mielestäsi tähän kategoriaan sopivat)
5. päivä: ruskeat/harmaat sävyt (muut omasta mielestäsi tähän kategoriaan sopivat)
6. päivä: keltaiset/oranssit sävyt (muut omasta mielestäsi tähän kategoriaan sopivat)

Ekan päivän lankasatsi näyttää tältä:


Niitä ei ollutkaan niin paljon kuin kuvittelin, mutta melko kattava erä kuitenkin. Pinkkiä tuli hamstrattua silloin, kun se poistui hetkeksi värikartoista ja nyt siitä on tekeillä villahousut (ylähyllyllä näkyy resorinpätkä). Joukossa on sekalainen satsi Nallea, seiskaveikkaa, huivilankoja, isoveikkaa ja ties mitä. Polkasta olis ajatus tehdä jossain vaiheessa itselle mustikkapiirakat, mutta saa nähdä kauanko homma pysyy vain ajatuksen tasolla.. :D

Kakkospäivän väri oli sininen/turkoosi, joten sit semmosetkin esille:

Tässä korillisessa on Lidliläistä fleece-lankaa (huivitarpeiksi), seiskaveikkaa, nallea, sädettä, hilettä.. Siinäpä ne tais aikalailla ollakin. 

2 kommenttia:

  1. Tosi herkut!

    Pinkki ja turkoosi on mun lemppareita (no, oikeastaan pidän kaikista väreistä...) :D

    Kartoitin kanssa lankoja aika hyvin tässä hommassa! Joillekin langoille tuli ihan uusia tarkoituksia, kun hoksasin, että joku kaveri pitää vaikkapa ruskeasta, joten sillehän voisin joululahjaksi neuloa villasukkia! Tosi paljon ostan meinaan sillei lankoja, että itse pidän tai miehelle sopisi :D Välillähän voisi toki neuloa muillekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla samaa vikaa -- tosin tsekkasin tossa keväästä villasukkavarantoni ja totesin, et mulla on aika monet sukat (http://i74.photobucket.com/albums/i275/min-nan2/handcrafts/IMG_0056_zpsf5d183cc.jpg ; kuvasta tosin uupuu pinkit piirakkasukat ja jälkeenpäin tein itselleni vielä kesäsukatkin.. Hups). Mieskään ei hirmusti villiksii käytä, jos käyttää niin mieluiten hattivattejaan - turha sillekkään on hirmusti tikutella. Sit tuonne laatikkoon kerääntyy sukkapareja odottamaan sitä oikeaa kotia. :)

      Poista