06 huhtikuuta 2014

Keijukakku

alkuperäinen julkaisuajankohta: keskiviikko 5. lokakuuta 2011


Menin tuossa sitten keväällä täyttämään 20, ja pitihän sitä nyt kakku sen
kunniaksi leipoa. Eli siis keväällä (huhtikuussa) 2011 taituroitu luomus, joka
sai kunnian kantaa Helinä-keijun kuvaa:

Helinän rajat on tehty taloussuklaalla,
siivet ja iho valkosuklaalla, mekko
valkosuklaalla johon kosteana ripoteltu
vihreää koristesokeria (samaa mutta
sinistä käytetty taikapölyssä) ja
hiukset tehty keltaisesta / kultaisesta
elintarvikkeille tarkoitetusta kimalle-
geelistä.

Hieman oli hermot kireällä noita
yksityiskohtia tehdessä, pienikin
virhe edellytti joko sen hyväksymistä
(perfektionistina EN hyväksy! Paitsi hätätapauksessa) tai alusta aloittamista.
Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla!

Reunoilla oleva ruskea/valkea rouhe on Marianne Crushia. Päällinen perus
kuohukermaa pienin maustein. ;) Ainoa huono puoli kakussa oli, ettei kukaan
tahtonu uskaltaa särkeä Helinää! Lopulta kuitenkin seuraavana aamuna
jääkaapissa oli vain Helinän pää. Poor girl. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti