19 marraskuuta 2017

Iiiiiik ihanaa! (Kässämessut!)



Ahh, kässämessut! <3 Johan tätä oli taas odotettukin. Tässä mun ostokset, näiden lisäksi mies osti vielä itselleen puukontekotarpeita ja jotakin herkkuja (juhlalimppu, lihapasteijoita ja suklaakakku messukassina sekä pari muikkukukkoa) ostettiin sitten ulos mennessä siitä ovelta. Noita zingejä oon haaveillu jo pitkään - oon vannoutunu hyvin hyvin kauan bambupuikkojen käyttöön mutta sit riskillä kokeilin zingejä (täyspitkät, nää nyt ostetut on lyhkäset) ja tykästyin. 

Novitan pisteellä hyökkäsin lankojen kimppuun, mutta osa myyntikoreista ammotti jo tyhjyyttään. Dääm. Hillitsin itseni kun lankakaappini ei nykyselläänkään mahdu menemään kiinni ja ostin vain 10 kerää! Silver dream on kotoisin Tapion kaupan kojulta. 

Olen kauan kuolannut Virkkukoukkusen tuotteita ja heti sisään tullessa silmä osui nimenomaiseen kojuun ja sieltä mukaan tarttui kaksi avainnauhaa. Vielä mä joskus sen puikkopussinkin sieltä ja kaikkee muuta ihanaa... Lisäksi listalla erityisesti tutkittavissa kojuissa oli myös Paapo, Paapii, Satuvintti, Tähtituote, Succaplokki ja Teetee. Askartelukojuilta tarttui mukaan heijastavaa nauhaa jossa on liima toisella puolella. Muuten askartelupuolella ei mitään juuri nyt koskettavaa kauheasti ollut, kun on kova neulomiskausi vaan päällä. Koruja - ah - meinasinkin ostaa, kun löysin myyjän jolta toissavuonna ostin aivan ihanat kiivi-lasicameot (Tulihelmi) mutta tällä kertaa tiskissä ei ollut mitään yhtä sykähdyttävää. 

Olimme matkassa miehen kanssa kahden, joten ei tullut kaikkia halleja edes kierrettyä mutta paljon ehti silti nähdä. Ulos mennessä vielä ostettiin muikkukukkoja pari kappaletta (en olekkaan ennen maistanut!) ja messukassillinen muuta hyvää; pasteijoita, suklaakakku ja juhlalimppu. Vinkit messukäyntiin lukaisin ennakolta Unelmallinen Elämä -blogista ja se tosiaan kannatti. Lähiparkin paikat oli jo aivan täynnä ja olisi voinut ihan hyvin ajaa suoraan etäparkkiin Linnakallioon, mutta olihan se nyt vilkaistava jos vaikka sattuisi löytyä se oman auton mentävä siitä läheltä.. 

Bloggaajille oli varattu kokoustila toisesta kerroksesta ja tiesin siitä jo ajoissa, mutta en sitten kehdannut tämän vuoden postausaktiivisuudella näyttää naamaani siinä sijainnissa ollenkaan. Kyllä mulla oli mukana myös lappu, jossa oli blogin nimi ja nimimerkki, mutta sekin pysyi visusti laukun syövereissä koko reissun.. No, ehkä sitten taas ensikerralla ja kunhan nyt saan itseäni riittämiin niskasta kiinni postaamisten kanssa.. :D

Kaikenkaikkiaan huippumessut taas kerran, kauheasti ideoita, nähtävää ja opittavaa. Nähtäväksi jää tuleeko taas käytyä vasta kahden vuoden päästä uudelleen vai joko iskee ylitsepääsemätön into heti ensi vuodelle... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti