10 tammikuuta 2017

Kirintää, osa 2/3: Sukkia sankokaupalla!

.. Ja tässä ei edes ole kaikki, en tähän hätään löytänyt mistään ainakaan yksiä suklaanruskeita yösukkia.. No, mitä pienistä, riittäähän näitä.



Nämä sukat on tehty vadelmaisten mallilla rakkaalle ystävälleni synttärilahjaksi. Luottoni postin palveluihin on vähän kyseenalainen joten odotin tilaisuutta antaa sukat suoraan kasvotusten. Miellyttivät saajaansa, joten miksipä sitä ei itsekin olisi silloin tyytyväinen. :)



Voi mikä laadun heikkous kuvassa.. No, ei auta. Nämä lähtivät myymälää vaihtaneen ihanan työystävän joukkoon, sopivat kuin valetut. Juuri ennen lahjan antamista hoksasin etteihän näistä oo kuvaa, joten tämä otos on napsaistu pukuhuoneen kenkätelineellä kännykällä.. Lankoina Nalle, jokin hyvin vaalea harmaa ja marjaretki-sarjan lakka.




Nämä ihanat pienet pörrökkäät ovat tuttavan vauvalle menneet minisukat pitkällä varrella (varret on kivat sekä tuollain taitettuna että kokopitkänä). Samaan osoitteeseen menivät kuin aikaisemman päivityksen kinkku- ja kanavoikkarit. :)



Kyllä voi ihminen tykästyä langan värimaailmaan! Vihreät usein iskee mutta siniset harvemmin, tässä vaan jotenkin oli hirmu kivat sävyt. Jules-mallilla sitten tikuttelin ja olihan ne ihan pakko ottaa omaan käyttöön. Kerrankin. :D Saman tyyppisesti tein työkaverille tilauksesta tummanharmaat Julesit joulupakettiin meneväksi. Lankana sekä niissä (kuvaamatta jääneissä tummanharmaissa) että näissä on Ville, joka on seiskaveikan paksuinen mutta käsituntumalta parempi lanka. Näissä sukissa on siis valmista raitaa antava Raita-Ville.



Nämä jäi ja päätyi rankkaankin käyttöön ennen tätä kameran eteen sukeltamista. Tässä siis Nessukkaat, jotka edellisen haasteen puitteissa tikkusin ja kokeilin. Oli kyllä ihan kiva malli, vois ottaa uusiksikin kunhan ehdin kahlata läpi Niina Laitisen sukkakalenterit 2016 ja 2017. :)