15 marraskuuta 2014

Neonvärisiä unia ^^

Lankakaupoilla käydessäni paikallisessa neulenettikahvilassa tarttui jotenkin kummasti kyytiin kerä keltavihreää Regia Fluormania Coloria, 6 säikeisenä tällä kertaa. Nelisäikeinen oli vähän turhan ohutta mun makuun. Kerästä sitten muotoutui piirakat ja jämistä riitti vielä junasukkiin, jotka toistaiseksi jäävät varastointiin odottamaan uutta omistajaa. 


Kantapää, joka niin osuvasti jäi tässä vinkkelissä piiloon, on ristiinvahvistettu. Tuli ihan nättiä, tosin todellisuudessa väri on kirkkaampi kuin kuva antaa ymmärtää. :D


Näissä pikkujunissa kantapää on ainaoikeaa, pitihän sitäkin kokeilla. :)

Melkein neoneissa pyörii myös seiskaveikan papukaija, jota sattui löytymään vielä yhdestä nettikaupasta ja vaikeuksien kautta voittoon, niitä päätyi mulle kotiin saakka kaksi kerää. Toinen kerä lähti syyslomalla pidetylle seko-leirille mukaan ja sen aikana tuli pariskunta valmiiksi! Nyt tarttee sit varmaan tehdä pienet sukat tuosta jäljelle jääneestä kerästä, ellei sitte iske isomman projektin into, johon kokonainen kerä ei riittäisi. 



Kaiken muun säädön ohella tuli leipoiltua pari kakkuakin, toinen synttäriksi ja toinen isäinpäiväksi. :) Ei liene vaikea päätellä kumpi oli kumpaan juhlaan. :)