29 tammikuuta 2015

Postia jostain kaukaa

Jossain vaiheessa loppukesästä tai syksyn puolella suomalaiset teki hyökyaaltomaisen hyökkäyksen jenkkiläisvetoiseen Addicted to sock knitting -ryhmään naamakirjassa. Siellä sitten löytyi mielenkiintoa ja neuleihmiset ympäri maailman käänsivät katseensa suomalaiseen Voihan villasukka!-ryhmään, Novitan vetämään. Novita ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle ulkomaanelävistä meidän kotikutoisessa ryhmässä, joten perustettiin Knitting socks in Finland. 

ASK:issa sitten alettiin pohtia sukkavaihtojuttuja ja joku teki Ravelryyn sitä varten ryhmän. Ravelryn kautta pistettiin erään Edenin kanssa kirjevaihto alulleen joulun alla ja lähetin hänelle britteihin pari sukkaohjetta ja Novitan Nalle Marjaretki-lankaa. Joulun jälkeen Edeniltä tuli paluussa paketti:


Kuoren takaa paljastui kirjeen lisäksi nilkkasukat jännästä tweed-langasta ja vyyhti pehmoista herkullisen väristä sukkalankaa. Hieman ohkaista, mutta ehkä se on aika kokeilla taas onko musta ja metallipuikoista pariksi. :) Ei muuta kuin herkullisen mallin etsintään..

Ehdotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti